Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kong Harald Og Dronning Sonja / Signinga av Kong Harald og Dronning Sonja - kongehuset.no / «hans majestet kongen og hennes majestet dronningen har i dag blitt vaksinert mot koronaviruset», skriver hoffet i en pressemelding onsdag ettermiddag.

Kong Harald Og Dronning Sonja / Signinga av Kong Harald og Dronning Sonja - kongehuset.no / «hans majestet kongen og hennes majestet dronningen har i dag blitt vaksinert mot koronaviruset», skriver hoffet i en pressemelding onsdag ettermiddag.. 894 отметок «нравится», 4 комментариев — se og hør (@seoghoer) в instagram: Dronningen og kronprinsparret den 10. Dronning sonja af norge fylder 80 år den 4. Dronning sonja, kong harald og skipresident erik røste t.h. Minnemynt kong harald og droning sonja.

Tilrettelagt signaturplata er godt tilrettelagt i dag, med blant annet en brosteinsbelagt plass foran plata. Bildet til venstre er tatt i 1970, mens bildet til høyre er tatt i 2010. Kong harald (83) og dronning sonja (83) er blitt testet for coronaviruset, og har ikke fått påvist smitte. Kong harald, prinsesse ingrid alexandra og dronning sonja drikker gløgg av kopper prinsesse astrid har malt og sp. I harald stanghelles bok «kongen forteller» sier kongen imidlertid at han selv ikke har vært bekymret for å bli smittet av koronaviruset.

Firda - Kong Harald og Dronning Sonja kjem til Lærdal
Firda - Kong Harald og Dronning Sonja kjem til Lærdal from g.acdn.no
Helseminister bent høie ber studenter og andre droppe å dra på besøk til familien i andre deler av landet denne påsken. Gjeruldsen, at kong harald (83) og dronning sonja (83) har fått coronavaksinen. De ble møtt av norske barn og ungdommer da de ankom. Uten avtale med tv 2 as (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (kopinor www.kopinor.no eller norwaco www.norwaco.no), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Lise åserud / ntb foto: Dronning sonja af norge fylder 80 år den 4. Urter og blomster på veggen. Kong harald (83) og dronning sonja (83) er blitt testet for coronaviruset, og har ikke fått påvist smitte.

De er akkurat som resten av folket, og de elsker befolkningen like mye som vi elsker dem.

I harald stanghelles bok «kongen forteller» sier kongen imidlertid at han selv ikke har vært bekymret for å bli smittet av koronaviruset. Lise åserud / ntb foto: Kongeparet og prinsessen 83 og 88 år gamle. 894 отметок «нравится», 4 комментариев — se og hør (@seoghoer) в instagram: Dronning sonja og kong harald fejrer 2 x 80 års fødselsdag i oslo, og i den forbindelse kigger vi tilbage på deres liv sammen. De ble møtt av norske barn og ungdommer da de ankom. Filmavisen blir også referert til som norsk ukerevy, norsk filmrevy og ukerevyen. Minnemynt kong harald og droning sonja. Desember ble rammet av et jordras. Dronningen og kronprinsparret den 10. Kong harald (83) og dronning sonja (83) er blitt testet for coronaviruset, og har ikke fått påvist smitte. What do you want to do ? Blant kommentatorstemmene hører vi egil nakling (krigsårene), halfdan hegtun, rolf kirkvaag, andor birkeland og knut jørgen erichsen.

Minnemynt kong harald og droning sonja. Her fikk de guds velsignelse over sin kongsgjerning. Dronning sonja introduserte utenriksdepartementets utstilling om utformingen av dette unike rommet 12. Gjeruldsen, at kong harald (83) og dronning sonja (83) har fått coronavaksinen. August 1968 og ble da norges kronprinsesse.

Kong Harald Og Dronning Sonja Kongefamilien Sendte - Cute766
Kong Harald Og Dronning Sonja Kongefamilien Sendte - Cute766 from i0.wp.com
Kong harald, prinsesse ingrid alexandra og dronning sonja drikker gløgg av kopper prinsesse astrid har malt og sp. Lise åserud / ntb foto: Blant kommentatorstemmene hører vi egil nakling (krigsårene), halfdan hegtun, rolf kirkvaag, andor birkeland og knut jørgen erichsen. Filmavisen blir også referert til som norsk ukerevy, norsk filmrevy og ukerevyen. Bergman (6) hadde blomster til kongen. Gjeruldsen, at kong harald (83) og dronning sonja (83) har fått coronavaksinen. Desember ble rammet av et jordras. Kong harald (83) og dronning sonja (83) er blitt testet for coronaviruset, og har ikke fått påvist smitte.

Bergman (6) hadde blomster til kongen.

«kong harald og dronning sonja er ute av karantene. Alle medarbeiderne ved slottet som ble satt i karantene i forrige uke, har også testet negativt, og er på vei tilbake på jobb. Dronning sonja og kong harald slik vi har sett dem mang en gang på slottsbalkongen 17. Kong harald og dronning sonja måtte i karantene etter å ha kommet hjem fra statsbesøk i jordan like før norge ble stengt ned 12. Kong harald (83) og dronning sonja (83) er blitt testet for coronaviruset, og har ikke fått påvist smitte. ❤️ les saken på seoghør.no ( link i bio) :…» I sin nyttårstale for 2020, kom kong harald med en rørende hilsen til de berørte i gjerdrum. Kong harald og dronning sonjas signaturer i berget vest på eggetunet. Gjeruldsen, at kong harald (83) og dronning sonja (83) har fått coronavaksinen. From wikipedia, the free encyclopedia. Dronning sonja, kronprins haakon og prinsesse märtha louise i paris i anledning bryllup i hertugfamilien av luxembourg. August 1968 og ble da norges kronprinsesse. Dronningen og kronprinsparret den 10.

Gjeruldsen, at kong harald (83) og dronning sonja (83) har fått coronavaksinen. Kong harald, prinsesse ingrid alexandra og dronning sonja drikker gløgg av kopper prinsesse astrid har malt og sp. Helseminister bent høie ber studenter og andre droppe å dra på besøk til familien i andre deler av landet denne påsken. From wikipedia, the free encyclopedia. Dronning sonja, kong harald og skipresident erik røste t.h.

Kong Harald og dronning Sonja rejser til Chile | BILLED-BLADET
Kong Harald og dronning Sonja rejser til Chile | BILLED-BLADET from dk-billedbladet-prod.s3.amazonaws.com
Tilrettelagt signaturplata er godt tilrettelagt i dag, med blant annet en brosteinsbelagt plass foran plata. Juni, ble kongen og dronning sonja signet i nidarosdomen i trondheim. Dronning sonja introduserte utenriksdepartementets utstilling om utformingen av dette unike rommet 12. Helseminister bent høie ber studenter og andre droppe å dra på besøk til familien i andre deler av landet denne påsken. I harald stanghelles bok «kongen forteller» sier kongen imidlertid at han selv ikke har vært bekymret for å bli smittet av koronaviruset. Bildet til venstre er tatt i 1970, mens bildet til høyre er tatt i 2010. Dronning sonja, kong harald og skipresident erik røste t.h. Kong harald og dronning sonja besøker president bill clinton og førstedame og senere presidentkandidat hillary clinton på offisielt besøk i usa foto:

De ble møtt av norske barn og ungdommer da de ankom.

Bildet til venstre er tatt i 1970, mens bildet til høyre er tatt i 2010. Kongeparet og prinsessen 83 og 88 år gamle. Kong harald og dronning sonja måtte i karantene etter å ha kommet hjem fra statsbesøk i jordan like før norge ble stengt ned 12. Kong harald og dronning sonja. Helseminister bent høie ber studenter og andre droppe å dra på besøk til familien i andre deler av landet denne påsken. Desember ble rammet av et jordras. Kongeparet vil få neste vaksine om tre uker, sier gj. Utnyttelse i strid med lov. Kong harald og dronning sonjas signaturer i berget vest på eggetunet. Minnemynt kong harald og droning sonja. August 1968 og ble da norges kronprinsesse. De ble møtt av norske barn og ungdommer da de ankom. Harry og meghan har fortalt journalistvennen gayle king at de omsider har snakket med prins charles og prins william.

Her fikk de guds velsignelse over sin kongsgjerning kong harald. Maj vil dronningen, kronprinsparret og prins joachim og prinsesse marie deltage i en sejltur og frokost ombord på kongeskipet norge og om.